25.10.2019

Alegerea chirurgului pastician - cel mai important pas in interventia de remodelare nas

Alegerea chirurgului pastician - cel mai important pas in interventia de remodelare nas

Deja nu mai este un secret pentru nimeni ca infatisrea este un element care poate construi sau demola viata sociala si profesionala, fie din cauza propriilor complexe, fie din cauza preconceptiilor celorlalti.

Rolul important al formei si dimensiunii nasulu in infatisarea fiecaruia dintre noi, iarasi nu mai este un element de noutate, stim cu totii ca proeminenta cea mai vizibila din intreaga noastra infatisare este nasul iar forma lui imperfecta poate foarte usor sa dezechilibreze armonia intregii fizionomii. Rinoplastia sau procedeul de remodelare nas este modalitatea prin care chirurgul estetician poate reechilibra fizionomia fetei, stabilind armonia intregii infatisari.

Ceruta de pacienti din motive precum: functionalitate, necesitati medicale, considerente estetice, interventia de operatie la nas ajuta la imbunatatirea aspectului fizic si a implicatiilor emotionale ale unei disproportionalitati sau disfunctionalitati ale nasului.

Nu de putin ori, interventia de remodelare nas este realizata in vederea remedierii unui cumul de factori dintre cei prezentati mai sus, multe dintre aspecte fiind interdependente.

Luand in considerare implicatiile fizice si psihice ale interventiei de rinoplastie - remodelare nas - decizia de a apela la acest tip de chirurgie estetica necesita curaj, determinare si echilibru din partea pacientului. Cel mai important aspect la momentul luarii deciziei este sa stabiliti o relatie bazata pe incredere cu plasticianul pe care il alegeti pentru a efectua interventia. Este important sa puteti avea acces la o arhiva foto a interventiilor realizate de medic, astfel incat sa puteti avea comparatia inainte si dupa, sa aveti acces la informatii precum poteniale riscuri si eventuale efecte secundare.

Un bun exemplu in transparenta in ceea ce priveste furnizarea informatiilor complete, concrete si clare in ceea de priveste interventia de remodelare nas este Dr. Antohi, unul dintre cei mai titrati plasticieni din Romania, a carui rata de succes este una dintre cele mai evidente carti de vizita.

Interventia de rinoplastie - remodelare nas- poate face o diferenta reala in viata dumneavoatra si tocmai de accea este important ca alegerea chirurgului plastician sa va confere confortul si increderea necesara pentru realizarea unui pas important pentru intreaga dezvoltare personala ulterioara.