25.10.2019

Barbatii si rinoplastia

Barbatii si rinoplastia

Desi poate sa para exagerata, comparatia intre un bun chirurg plastician care realizeaza operatii de rinoplastie si Michelangelo Buonarroti este cat se poate de corecta, avand in vedere precizia, finetea si complexitatea operatiilor de acest gen.

Forma si functionalitatea nasului sunt aspecte extrem de importante atat pentru starea de sanatate, cat si pentru aspectul estetic al fiecarei persoane.

Interventia chirurgicala de rinoplastie, alaturi de remedierea aspectului fizic are si menirea - acolo unde este cazul- de eliminare a barierelor de functionalitate a cailor respiratorii, cum este cazul deviatiei de sept, dar si o componenta psihologica pronuntata, atunci cand forma sau dimensiunile nasului sunt un motiv de frustrare si tendinte de introvertire.

Desi pare sa fie preferata de femei, chirurgia plastica, cu precadere interventiile de rinoplastie au inceput sa fie din ce in ce mai aproape de doleantele si optiunile barbatilor.
Credinta populara, semidocta a deceniilor trecute facea o legatura nedemonstrata intre virilitate si forma si dimensiunea nasului barbatilor. In timp, acest tip de credinta a inceput sa isi piarda din influenta, iar barbatii au inceput sa devina din ce in ce mai constienti de efectele benefice ale rinoplastiei in ceea ce priveste crearea simetriei si a aspectului armonios al fetei.

Remodelalarea piramidei nazale este o modalitate prin care orice persoana isi poate imbunatati aspectul fizic, oferindu-si in acelasi timp si parghia necesara restabilirii echilibrului psihic, pentru ca de cele mai multe ori o imagine iesita din tipar sau cu proeminente ostentative poate afecta in mod considerabil echilibrul psihic al oricarei persoane, indiferent de cat de puternica si determinata ar fi personalitatea sa.

Decizia de efectuare a unei operatii de rinoplastie trebuie sa fie luata in urma realizarii unor investigatii medicale si sub indrumarea permanenta a unui chirurg plastician, specializat in realizarea interventiilor de acest gen.

Cu o preocupare intensa pentru fiecare dintre pacientii sai, Dr. Antohi este alaturi de fiecare dintre cei care trec pragul clinicii sale in toate etapele de realizare a interventiei: in faza premergatoare, in care realizeaza investigatiile necesare si consilierea in vederea stabilirii unei interventii care sa i se potriveasca cel mai bine, realizarea interventiei chirurgicale, precum si in perioada de refacere posoperatorie, cand ofera consiliere si consultanta in vederea obtinerii celor mai bune, rapide si facile rezultate de recuperare.

Calitatea serviciilor oferite il plaseaza pe Dr. Antohi in topul celor mai buni profesionisti in domeniul rinoplastiei, fapt demonstrat prin rezultatele obtinute in urma efectuarii operatiilor estetice de reconstructie sau remodelare a piramidei nazale, dar si prin participarile, in urma invitatiilor, ca profesionist care realizeaza transfer de bune practici, in cadul seminariilor si intalnirilor realizate la nivel international, prelegeri apreciate la cel mai inalt nivel din domeniu.