25.10.2019

Despre rinoplastie si arta sculpturii nazale

Despre rinoplastie si arta sculpturii nazale

Una dintre cele mai complexe, dar in acelasi timp satisfacatoare atat pentru medic, cat si pentru pacient, este interventia chirugicala de rinoplastie sau remodelare nas.
Presupunand o precizie de zecime de milimetru, rinoplastia este una dintre cele mai sofisticate interventii chirurgicale.

Avand efecte atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al profilului psihologic, succesul interventiei chirurgicale de rinoplastie este dat de experienta, interesul si profesionalismul chirurgului estetician care o efectueaza.
Alaturi de ochi, nasul este centrul de interes al celor cu care intram in contact, iar tocmai acest aspect face ca operatia la nas sa fie o interventie chirurgicala care necesita ca medicul chirurg plastician sa fie un sculptor cu fin simt estetic.

Imbinarea elementelor caracteristice fizionomiei si dorinta de perfectiune atat a paciantului cat si a medicului este una dintre marile provocari pe care le intampina medicul plastician atunci cand realizeaza o operatie de rinoplastie.
Fiind un domeniu in care fiecare detaliu este definitoriu si poate fi cheia catre succes sau dimpotriva, poate provoca esecul, pregatirea permanenta, autodidaxia, precum si documentarea perpetua este una dintre activitatile care trebuie sa fie unul dintre aspectele obligatorii in cariera chirurgilor plasticieni care realizeaza operatii de rinocorectie.

Cu un portofoliu foarte bogat de succese, participari frecvente la seminarii si dezbateri legate de noi tehnici si proceduri de perfectare a interventiilor chirurgiicale de rinoplastie, absolventul cursurilor unor institutii prestigioase in domeniu, Dr. Antohi este alegerea ideala pentru realizarea profilului perfect, in conformitate cu toate aspectele definitorii ale pacientului: fizionomie, personalitate, aspecte medicale.