25.10.2019

Inca o vedeta care a apelat la rinolastie/ar avea nevoie de rinoplastie

Inca o vedeta care a apelat la rinolastie/ar avea nevoie de rinoplastie

Unul dintre cei mai populari fotbalisti ai planetei, se pare ca a cedat in fata comentariilor si a glumelor colegilor de breasla si nu numai, legate de aspectul proeminent si „cocosat" al nasului sau.

Se pare ca in urma comentariilor rautacioase facute de Joey Barton in timpul meciului de fotbal Paris Saint - Germain - Marseille, din sezonul trecut, Zlatan Ibrahimovic a apelat la chirurgia estetica -rinoplastie.

Cu o statura atletica, cunoscut pentru rabufnirile nervoase si reactiile mai putin fairplay, Zlatan Ibrahimovic a reusit sa isi indeplineasca obiectivele stabilite la nivel profesional. Detinator de sase ori a premiului pentru cel mai bun fotbalist - Balonul de Aur- Ibrahimovic a avut o contributie majora in obtinerea a opt titluri consecutive de campioana pentru cinci cluburi diferite: Ajax, Juventus, Inter Milan, FC Barcelona si Paris Saint - Germain.

Informatia neconfirmata, dar nici infirmata de el sau de agentul sau, care in aceste zile este pe buzele multor jurnalistisi comentatori, cum ca Zlatan Ibrahimovic a apelat la rinoplastie, poate fi o decizie ce nu ar fi de condamnat deoarece, macar din punct de vedere estetic, cum o spun si altii, ar fi necesara pentru imbunatatirea aspectului fizic al marelui fotbalist.

Una dintre cele mai mediatizate vedete, cu aparitii ce in luna octombrie a anului trecut ce au depasit cifra de 10.720 articole media, cunoscut pentru orgoliul sau, Ibrahiomovic se presupune ca a apelat la interventia chirurgicala de rinoplastie, care nu a facut transformari majore, ci doar a retusat aspectul acestuia, reducandu-i din proeminenta „cocoasei" si oferindu-i un aspect mai placut.

Talia mondiala a sportivului, precum si necesitatea acestei interventii de chirurgie estetica in ceea ce il priveste, ne detemina sa urmarim evolutia acestui subiect de presa si sa va impartasim noutatile.