25.10.2019

Rinoplastia - frumusete personalizata, echilibru si armonie

Rinoplastia - frumusete personalizata, echilibru si armonie

Ducesa de Cambridge a devenit unul dintre etaloanele de eleganta, simplitate nobila, delicatete si frumusete.
Femeile din lumea intreaga au transformat proaspata membra a familiei regale a Marii Britanii in model de atitudine, imagine si eleganta.

Unul dintre cele mai ravnite elemente definitorii ale lui Kate Middleton, alaturi de eleganta si suavitatea innascuta, este forma perfecta a nasului.
Se pare ca in ultimii ani, la nivel international, una dintre cele mai mari cereri adresate chirurgilor plasticieni care efectueaza operatia de rinoplastie este ca rezultatul sa fie copia nasului lui Kate.

Cu menirea de a imbunatati imaginea si cu puternice atribute emotionale, operatia de rinoplastie este modalitatea prin care, de cele mai multe ori, cei care apeleaza la acest tip de chirurgie plastica, doresc sa atinga idealul de frumusete.
Aceasta dorinta de perfectiune ii indeamna pe pacienti sa ceara chirurgilor plasticieni rezultate ideale, dar care nu se cadreaza fizionomiei lor. De aceea, desi v-ati stabilit ca model o persoana publica, apreciata si catalogata drept ideal de frumusete de catre cei mai multi dintre analistii in domeniu, inainte de a lua o decizie in ceea ce priveste interventia chirurgicala de rinoplastie, este ideal sa va consultati cu medicul dumneavoastra si sa stabiliti impreuna care este modalitatea prin care operatia estetica de rinoplastie sa va ofere maximum de satisfactie.

Specialistii va vor propune ca interventia chirurgicala sa aiba rezultatele care sa va ofere o imagine armonioasa, in conformitate cu trasaturile dumneavoastra definitorii, astfel incat rezultatul sa nu fie unul ostentativ, ci sa va creeze imaginea de naturalete, frumusete si prestanta.