25.10.2019

Rinoplastia sau chirurgia nasului

Rinoplastia sau chirurgia nasului

    Exista doua tipuri definitorii ale unei operatii la nas rinoplastia medicala si cea cosmetica. Intre aceste doua tipuri de operatii exista diferentieri clare pe care le vom specifica in randurile ce urmeaza:

    Rinoplastia medicala se adreseaza persoanelor care sufera de probleme de respiratie, persoanelor cu deviatie de sept. Rinoplastia medicala are in vedere eliberarea cailor respiratorii pentru ca pacientul sa poata respira usor, fara dificultate. Operatia in acest caz nu necesita modificarea formei nasului, ci eliminarea problemei de sanatate.

    Rinoplastia medicala se adreseaza persoanelor care au probleme cu sforaitul, acesta fiind un simptom clar al problemelor de respiratie, iar in urma unei proceduri de acest gen, puteti scapa definitiv de aceasta problema ce afecteaza atat viata pacientulu,i cat si in mare parte ale celor din jur, in special a partenerului de viata.

    In toate aceste cazuri nu ezitati sa apelati la un chirurg specializat in rinoplastie.

    Spre deosebire de rinoplastia medicala, rinoplastia cosmetica nu reprezinta un factor obligatoriu, ci unul aflat la libera alegere a pacientului. Rinoplastia cosmetica este o operatie estetica care se adreseaza persoanelor care nu sunt multumite de aspectul formei nazale si are in vedere remodelarea nasului intr-o forma cat mai simetrica, mai estetica in raport cu fata.

    Rinoplastia cosmetica are ca unic obectiv schimbarea aspectului nasului, modificari in totalitate estetice: marire, micsorare, schimbare forma. Modificarile la acest nivel pot fi majore, insa si pacientul va simti o imbunatatire a vietii sociale, o imbunatatire a raporturilor interumane. O astfel de operatie estetica ajuta multa persoane sa scape de complexele fizice si sa traiasca o viata mai linistita.

    Nimic nu are un impact mai mare asupra modului cum se percepe o persoana decat dimensiunea si forma nasului; deoarece nasul este caracteristica definitorie a fetei, o simpla modificare poate imbunatati foarte mult aspectul unei persoane.

    Pentru a va convinge referitor la beneficiile estetice ale rinoplastiei va invitam sa vizitati : galeria foto