25.10.2019

Rinoplastie - inainte si dupa

Rinoplastie - inainte si dupa

Dominate de teama rezultatelor care ar putea sa difere de asteptarile stabilite, multi oameni aleg sa nu apeleze la chirurgia estetica pentru realizarea operatiilor de rinoplastie, chiar daca proeminenta nazala este un aspect care le provoaca neplacere, ii complexeaza si le afecteaza viata personala, sociala si uneori chiar pe cea profesionala.

Pretabila ambelor sexe, operatia de rinoplastie este modalitatea prin care sunt remediate atat aspecte privind estetica nasului si simetria trasaturilor fetei, cat si cele functionale.

Daca simtiti ca nasului dumneavoastra ar trebui sa i se aduca mici imbunatatiri sau retusuri, astfel incat sa se formeze echilibru si armonie la nivelul trasaturilor fetei, dar inca mai aveti temeri in ceea ce priveste rezultatul interventiei, va invitam sa vizualizati doar cateva dintre reusitele rinoplastiei efectuate de Dr. Antohi:

 

 

Optiune a barbatilor care isi doresc sa isi imbunatateasca aspectul exterior, rinoplastia ofera satisfactii impresionante.

Unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand decideti sa apelati la rinoplastie este alegerea unui bun profesionist, deoarece aceasta alegere poate face diferenta intre un rezultat bun si unul nesatisfacator.

 

 

Rezultatele chirurgiei estetice, cu precadere in ceea ce priveste interventia de rinoplastie, difera in functie de persoana, interventiile de rinoplastie fiind personalizate in conforitate cu caracteristicile fiecarui pacient.

Pentru a va asigura un rezultat care sa denote naturalete, echilibru si simetrie a trasaturilor fetei, permiteti chirurgului plastician sa va prezinte cea mai buna solutie.

Dr. Antohi este alegerea ideala atunci cand va doriti sa stabiliti echilibrul, armonia si naturaletea trasaturilor dumneavoastra, prin intermediul rinoplastiei. Profesionist desavarsit, Dr. Antohi va va oferi consultanta inaintea efectuarii interventiei de rinoplastie, cat si in urma acesteia, crescand gradul de confort si incredere de care aveti nevoie atunci cand luati o decizie menita sa va imbunatateasca viata atat de mult, incat poate fi considerata o alegere a parcursului vietii dumneavoastra.