25.10.2019

Rinoplastie - viziune artistica, simt al proportionalitatii si echilibrului

Rinoplastie - viziune artistica, simt al proportionalitatii si echilibrului

Rinoplastia este una dintre cele mai solicitante interventii de chirurgie plastica. Primul aspect care ii confera acest atribut este faptul ca anatomia fiecarui nas este distincta. Marea varietate este conferita de diferentele intre tesuturile moi, forma si orientarea cartilajelor nazale etc. Mai mult , fiecare dintre partile constitutive ale nasului sunt complicat legate una de cealalta, astfel incat o mica schimbare intr-o singura componenta poate duce la schimbari dramatice la nivelul celorlalte componente, creand astfel un impact mare asupra nasului .

Un alt aspect care creste dificultatea interventiei de rinoplastie il reprezinta cerintele tehnice impuse de acest tip de operatie estetica. In nicio alta interventie de chirurgie plastica succesul sau insuccesul nu este conditionat de o precizie milimetrica.

Si un al treilea aspect este acela ca manipularea formei nasului necesita o viziune artistica si simt al proportiei si dimensiunii. Daca in ccea ce priveste alte interventii de chirurgie estetica poate exista un standard de ideal estetic, in ceea ce priveste interventia de rinoplastie, pentru un rezultat ideal este necesar sa se stabileasca echilibrul, armonia si proportionalitatea cu celelalte trasaturi ale fetei, misiune ce cade in sarcina chirurgului plastician.

Unul dintre cei mai titrati chirurgi plasticieni care isi desfasoara activitatea in Romania, Dr. Antohi realizeaza de mai bine de doua decenii interventii de rinoplastie prin intermediul carora pacientii si-au recapatat echilibrul fizic si emotional.

De-a lungul activitatii sale profesionale, Dr. Antohi a transformat in misiune personala restabilirea armoniei estetice si psihice a pacientilor sai, realizand interventii de rinoplastie menite sa readauca zambetul si speranta tuturor acelora care au apelat la serviciile sale.