25.10.2019

Robbie Williams isi maximizeaza look-ul cu ajutorul rinoplastiei

Robbie Williams isi maximizeaza look-ul cu ajutorul rinoplastiei

Celebru prin muzica sa, capacitatea de a transmite sentimente vibrante ascultatorilor, dar mai ales ascultatoarelor, Robbie Williams doreste sa isi imbunatateasca aspectul fizic prin intermediul operatiilor de chirurgie estetica.

Apropiindu-se de varsta la care au loc cele mai multe transformari - 40 de ani - Robbie a decis sa isi conserve look-ul tineresc care l-a facut sa aiba admiratoare in intreaga lume si sa reprezinte un etalon de imagine pentru multi barbati, apeland la serviciile unui chirurg estetician.

Printre operatiile pe care le-a programat pentru viitorul apropiat, dezvaluite jurnalistilor de la Daily Star, se regaseste si cea de rinoplastie.

Trecerea timpului face ca trasaturile frumoase native sa isi piarda din contur, iar efectele asupra increderii in propria persoana incep sa isi faca aparitia.
Cunoscuta sub denumirea de 'criza varstei mijlocii', perioada de transformari fizice ce se petrect la varste cuprinse intre 40 si 50 de ani isi pot pune amprenta pe personalitatea noastra si pe modalitatea in care ne raportam la noi insine si la tot ceea ce ne inconjoara, dar mai ales la ralatiile interumane, cand aspectul exterior pare sa ne sa ne stirbeasca din incredere si capacitatea de interrelationare.

Cu un succes incontestabil, demonstrat si prin cele 70 de milioane de discuri vandute in intreaga lume, Robbie Williams, cu maturitatea unui star care a cunoscut succesul si decaderea, stie ca imaginea este vitala in mentinerea notorietatii si a ales ca atitudinea sa fermecatoare si seducatoare sa nu sufere ca urmare a procesului de imbatranire, iar operatia de rinoplastie vine sa completeze seria de operatii estetice care il vor ajuta sa cucereasca inimi si sa electrizeze masele, indiferent de varsta.