25.10.2019

Top 10 celebritati cu operatie de rinoplastie reusita

Top 10 celebritati cu operatie de rinoplastie reusita

Renumite pentru frumuseta si imaginea lor impecabila, pentru abilitatile de a se transpune in personaje, de a electriza masele cu melodiile impecabil interpretate sau capacitatea de a capta atentia publicului cu subiectele dezbatute in cadrul show-urilor TV, vedetele, sunt in permanenta cautare a perfectiunii fizice.

Pentru a obtine ceea ce isi doresc, de cele mai multe ori, vedetele apeleaza la chirurgia plastica, iar una dintre cele mai frecvente interventii este operatia de rinoplastie.

Printre celebritatile care se bucura de beneficiile oferite de operatia de rinoplastie se numara:

Kim Kardashian

Jennifer Aniston

Blake Lively


Pastrarea imaginii naturale, in care nu este evidenta modificarea formei nasului prin operatie de rinoplastie este unul dintre criteriile de masurare a reusitei acestei interventii, alaturi de cele prezentate mai sus, si alte vedete de la Hollywood au dobandit o fizionomie imbunatatita prin operatie de rinoplastie, pastrandu-si in acelasi timp imaginea naturala.

Un bun exemplu este Halle Berry, a carei stralucire este evidentiata de trasaturile fine, care in mare parte se datoreaza reusitei operatiei de rinoplastie

Recunoscuta pentru rolurile jucate in filme de succes si pentru infatisarea care radiaza eleganta si stil, Ashlee Simpson este una dintre vedetele ale caror contururi au fost redefinite cu ajutorul interventiilor de chirurgie plastica - operatie de rinoplastie

 

Dorind sa-si potenteze frumusetea, Cameron Diaz este, de asemenea, pe lista vedetelor care si-au remodelat forma nasului prin operatie de rinoplastie, pastrandu-si aspectul natural, cu proportii perfecte.

Nici barbatii celebri nu ignora beneficiile interventiilor de chirurgie plastica, iar Patrick Dempsey este un bun exemplu de reusita.

Megan Fox a fost dintotdeauna un simbol al frumusetii si stralucirii, iar operatia de rinoplastie realizata cu succes, o califica in topul vedetelor a caror infatisare se apropie de perfectiune.

Cu mii de fane, fermecate de infatisarea sa angelica si in acelasi timp strengara, Ashton Kutcher, este inca un exemplu de succes al chirurgiei estetice, mai exact al operatiei de rinoplastie, realizata cu profesionalism si simt estetic.

Si desigur, aceasta enumerare nu putea sa nu cuprinda una dintre primele realizari de exceptie ale chirurgiei plastice - rinoplastie - Marilyn Monroe.

Beneficiile oferite de operatia de rinoplastie nu sunt exclusiv dedicate celebritatilor, aceasta fiind o interventie de chirurgie plastica menita sa imbunatateasca aspectul estetic, dar si viata tuturor celor care decid sa aleaga acest tip de remodelare a trasaturilor.

Realizata cu profesionalism, in deplina concordanta cu trasaturile personale ale pacientului, operatia de rinoplastie poate oferi stisfactii fantastice in viata personala, prin cresterea increderii in propria persoana.

Dr. Antohi este unul dintre profesionistii care, tratand cu profesionalism si responsabilitate fiecare pacient, prin operatia de rinoplastie, reuseste sa readuca zambetul si increderea tuturor celor care aleg sa treaca pragul clinicii sale.