Despre Doctorul Nicolae Antohi

In anul 1980 Doctorul Nicolae Antohi isi incepe activitatea profesionala, lucrand ca asistent medical in Clinica ORL din Chisinau, clinica ce era condusa de tatal sau Conf. Dr. Ion Antohi.


Dupa absolvirea facultatii (in anul 1982), isi incepe pregatirea in specialitatea chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva.
In mai bine de 37 de ani de activitate profesionala Doctorul Nicolae Antohi a lucrat in clinici prestigioase din Republica Moldova, Rusia, Olanda. In Romania profeseaza de peste 25 de ani, fiind intre anii 2004 si 2014 Conferentiar universitar si sef de clinica la Spitalului Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica, Reconstructiva si Arsuri, Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila", Bucuresti.


Doctorul Nicolae Antohi detine titlurile de Cercetator Stiintific gr. I si medic primar in specialitatea chirurgie plastica, reconstructiva si estetica. Este membru fondator al Asociatiei Chirurgilor Plastici din Romania.
O preocupare de baza a doctorului Nicolae Antohi in ultimii ani o reprezinta operatiile estetice si reconstructive la nivelui piramidei nazale, acestea concretizandu-se in prezent in aproximativ 80% din numarul total al interventiilor chirurgicale efectuate.


Dr. Nicolae Antohi a acumulat o vasta experienta in rinoplastiile primare, cat si rinoplastiile secundare, datorita utilizarii celor mai moderne si eficiente tehnici chirurgicale.
Activitatea Dr. Antohi este apreciata atat in tara, cat si peste hotare. A fost invitat in calitate de lector la diferite congrese si cursuri.