vezi galeria foto

Spre excelenta
prin experienta, stiinta si pasiune!

Despre Doctorul Nicolae Antohi

Dr. AntohiPrezentareDespre Doctorul Nicolae Antohi

Despre Doctorul Nicolae Antohi Despre Doctorul Nicolae Antohi Despre Doctorul Nicolae Antohi

In anul 1980 Doctorul Nicolae Antohi isi incepe activitatea profesionala, lucrand ca asistent medical in Clinica ORL din Chisinau, clinica ce era condusa de tatal sau Conf. Dr. Ion Antohi.
Dupa absolvirea facultatii (in anul 1982), isi incepe pregatirea in specialitatea chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva.
In mai bine de 37 de ani de activitate profesionala Doctorul Nicolae Antohi a lucrat in clinici prestigioase din Republica Moldova, Rusia, Olanda. In Romania profeseaza de peste 25 de ani, fiind intre anii 2004 si 2014 Conferentiar universitar si sef de clinica la Spitalului Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica, Reconstructiva si Arsuri, Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila", Bucuresti.
Doctorul Nicolae Antohi detine titlurile de Cercetator Stiintific gr. I si medic primar in specialitatea chirurgie plastica, reconstructiva si estetica. Este membru fondator al Asociatiei Chirurgilor Plastici din Romania.
O preocupare de baza a doctorului Nicolae Antohi in ultimii ani o reprezinta operatiile estetice si reconstructive la nivelui piramidei nazale, acestea concretizandu-se in prezent in aproximativ 80% din numarul total al interventiilor chirurgicale efectuate.
Dr. Nicolae Antohi a acumulat o vasta experienta in rinoplastiile primare, cat si rinoplastiile secundare, datorita utilizarii celor mai moderne si eficiente tehnici chirurgicale.
Activitatea Dr. Antohi este apreciata atat in tara, cat si peste hotare. A fost invitat in calitate de lector la diferite congrese si cursuri.

In anul 2010, lucrarea sa intitulata "Augmentarea dorsului nazal cu fascia retroauriculara si cartilaj conhal. Tehnica personala" a reprezentat Romania in cadrul sesiunii "The Best of Europe 2010" la Congresul European de Chirurgie Estetica din orasul Aachen, Germania. Dr. Antohi este primul chirurg plastic roman Co-Director al unui curs al Societatii Internationale de Chirurgie Estetica (ISAPS). In anul 2011 este invitat in calitate de speaker la Meetingul Societatii Americane de Chirurgie Estetica (ASAPS, Boston), unde a prezentat o lucare dedicata rinoplastiei. In 2012, 2014,2016 si 2018 doctorul Antohi a participat in calitate de lector la unul din cele mai prestigioase cursuri de rinoplastie din Europa - The Bergamo Open Rhinoplasty Course. In Aprilie 2012 Dr. Antohi a participat in calitate de speaker la primul congres al Societatii de Rinoplastie din Europa ( The Rhinoplasty Society of Europe). Doctorul Antohi este primul chirurg plastic din Romania, care a publicat un articol dedicat rinoplastiei in prestigioasa revista a Societatii Americane de Chirurgie Estetica - Aesthetic Surgery Journal (Dorsal nasal augmentation with "open sandwich" graft consisting of conchal cartilage and retroauricular fascia. Aesthet Surg J. 2012 Sep;32(7):833-45).  Aceasta lucrare a fost conceputa, realizata si finalizata exclusiv in Romania. In octombrie 2013 Doctorul Antohi a participat in calitate de lector la Cursul de Rinoplastie organizat de Societatea Internationala de Chirurgie Estetica (ISAPS) si Asociatia Chirurgilor Plastici din Romania (ACPR). Mai multe detalii privind activitatea profesionala a domnului Conf. Dr. Nicolae Antohi gasiti in Curriculum Vitae.

Inapoi

Contact rapid

Se trimit datele!
Se pare ca ai omis unele date sau acestea au fost completate incorect!
Te rugam sa verifici campurile marcate cu rosu...
Se pare ca a intervenit o eroare de sistem!
Ne poti contacta folosind datele din dreapta formularului
Mesajul tau a fost trimis!
In scurt timp iti vom raspunde. Iti multumim!

Facebook