Rinoplastie - o noua atitudine, o noua perspectiva

Celebra expresie: ā€˛Frumos e ce-mi place mie" este cat se poate de adevarata.

Inca din cele mai vechi timpuri, persoanele care aveau un aspect fizic atragator, armonios au avut deschise mai facil perspectivele pentru afirmare si dezvoltare.

Nefiind singura calitate care sa ii califice in cele mai privilegiate sfere ale societatii, frumusetea a reprezentat dintotdeauna un atu care a deschis oamenilor poarta catre succes.

Celebra expresie: „Frumos e ce-mi place mie" este cat se poate de adevarata, deoarece fiecare percepem frumusetea din perspectiva proprie, isr aprecierile tin de gusturile fiecaruia, dar un aspect in legatura cu care majoritatea isi exprima acceptul, este ca frumusetea inseamna armonie si echilibru, inseamna proportionalitate si simetrie.

Un nas diform, de cele mai multe ori creeaza dezechilibru si strica armonia trasaturilor fetei, ceea ce duce la un aspect neplacut, care poate creea neplaceri, atat sociale, cat si emotionale.

Daca la forma neatragatoare a nasului se adauga si disfunctionalitati in respiratie, atunci solutia problemelor este cu certitudine, interventia de rinoplastie.

Interventia de rinoplastie este o procedura de chirurgie estetica, in care chirurgul plastician corecteaza si modifica aspectele estetice ale nasului, imbunatateste forma si profilul in functie de caracteristicile personale si de dorintele fiecarui pacient si realizeaza ajustari menite sa elimine anomaliile care conduc la disconfort in respiratie, precum deviatiile de sept, sinuzite sau efectele rezultate in urma unor traume.

Prin intermediul interventiei de rinoplastie sunt eliminate chirurgical defectele de imagine, deficientele de respiratie si carentele emotionale cauzate de forma inestetica a proeminentei fetei.

Realizata cu profesionalism, implicare si dedicare, operatia de rinoplastie poate creea o noua atitudine, poate ajuta la formarea unor noi perspective si poate influenta dezvaluirea si dezvoltarea unor noi trasaturi de personalitate care sa sprijine evolutia armoniasa a persoanei.

Implicandu-se in mod constant in cercetare si dezvoltarea de noi tehnici si tehnologii de realizare a interventiei de rinoplastie, Dr. Antohi este unul dintre cei mai redutabili specialisti in domeniu, pus in slujba frumusetii si dezvoltarii dumneavoastra.