25.10.2019

Cum iti poti modela nasul cu ajutorul interventiei de rinoplastie?

Cum iti poti modela nasul cu ajutorul interventiei de rinoplastie?

Operatia de rinoplastie este cunoscuta drept una dintre cele mai solicitate proceduri estetice. Din cauza imperfectiunilor intalnite la nivelul nasului, multi dintre noi alegem sa apelam interventia de rinocorectie, care are rezultate remarcabile in redarea increderii in propria persoana. Indiferent daca formele corpului nostru sunt perfect proportionate, aspectul nasului ne strica imaginea chipului si ne incurajeaza sa evitam interactiunile sociale.  

Stim deja ca daca apelam la o operatie nas, efectele vor include si armonizarea trasaturilor fetei noastre. Suntem insa constienti in cate moduri poate modifica aspectul nasului aceasta interventie? 

Acest tip de operatie estetica poate schimba marimea nasului tau!

Dimensiunea nasului poate avea un mare aport in proportionalitatea fizionomiei noastre. Un nas mare va reprezenta elementul central al fetei si va atrage atentia imediat, incurajandu-i pe cei din jur sa isi formeze o prima impresie care nu ne avantajeaza. 

Nasul mic prezinta si el efecte negative in modul in care suntem perceputi de cei din jur. El afecteaza intreaga imagine a chipului nostru si prezinta celelalte trasaturi ale chipului intr-o lumina nefavorabila. 

Daca iti doresti proportii perfecte la nivelul fetei, apeleaza cu incredere la rinoplastie! Nasul tau va avea dimensiunile potrivite si nu iti va mai fi teama de parerea celor din jur, devenind fanul interactiunile sociale!

Ofera o forma mai delicata nasului tau!

Interventia de rinocorectie are rezultate incredibile in cazul celor care se confrunta cu probleme estetice la nivelul fetei. Un nas prea ascutit sau care prezinta o forma bizara poate dauna credibilitatii unei persoane iar inestetica fizionomiei are o putere remarcabila in pierderea increderii in propria persoana. 

Aceasta operatie estetica poate schimba aspectul nasului, oferindu-i o forma delicata ce respecta proportiile chipului tau. 

Interventia de modelare nas te scapa de narile largi! 

Cu toate ca nasul nostru are o constructie optima, deseori avem impresia ca acesta prezinta o forma complet inestetica. Aceasta conceptie porneste de la prezenta narilor mult prea largi, care afecteaza aspectul trasaturilor noastre insa nu are niciun efect asupra functiei respiratorii. 

Acest defect fizic poate fi schimbat printr-o corectie nas, rezultand intr-o reducere a dimensiunii narilor si o forma a nasului mult mai frumoasa!

Operatia de rinoplastie poate modifica unghiul dintre nas si buza superioara!

Chiar daca pare un detaliu minor si lipsit de importanta, aspectul acestei zone iti poate afecta considerabil imaginea fetei! Portiunea de piele care leaga nasul de buza superioara trebuie sa aiba o simetrie potrivita si o dimensiune optima. In cazul in care observi ca unghiul existent este prea mare sau linia ce uneste trasaturile tale nu este complet dreapta, este cazul sa apelezi la o operatie nas! 

Interventia de corectie nas face minuni in cazul deviatiei de sept! 

Deviatia de sept este extrem de intalnita la un numar mare de indivizi, atat la cei de sex masculin cat si la cei de gen feminin. Aceasta afectiune este produsa in general de traumatisme si leziuni la nivelul nasului dar exista si multiple cazuri in care persoanele afectate s-au nascut cu aceasta conditie. 

Cum poti sa definesti aceasta imperfectiune a nasului care creeaza disconfort? Osul si cartilajul sunt responsabile de impartirea cavitatii nazale pe jumatate, acest proces avand denumirea de sept nazal. In momentul in care acesta este pozitionat spre dreapta sau stanga fizionomiei, el ingreuneaza respiratia si creeaza un aspect inestetic care poate dauna mai ales la nivelul emotional al pacientului. 

Daca suferi de aceasta afectiune care poate produce disconfort constant, operatia de modelare nas poate face minuni pentru aspectul fizic si sanatatea ta! 

Procedura de rinocorectie are multiple beneficii estetice si un aport considerabil pe plan functional, inalturand problemele de sanatate create de imperfectiunile nasului. Daca iti doresti miscsorarea nasului, o inlaturare a deviatiei de sept sau orice tip de corectie a acestei zone a fetei, procedura de rinoplastie realizata de Dr. Antohi poate reda aspectul frumos si bine proportionat al chipului tau!