04.11.2019

Dr. Nicolae Antohi a atins noi cote profesionale la cel de-al 6-lea Simpozion de Rinoplastie din Bergamo

Dr. Nicolae Antohi a atins noi cote profesionale la cel de-al 6-lea Simpozion de Rinoplastie din Bergamo

 In perioada 15-17 martie 2018 a avut loc cea de-a 6-a editie a Cursului de Rinoplastie Deschisa din Bergamo, Italia. Tratand ultimele tehnici si tendinte in rinoplastie , acest bienal,  care a adunat peste 500 de participanti din 62 de tari, a aniversat 10 ani de la infiintare si a devenit  cel mai important eveniment in domeniu pentru toti chirurgii interesati de interventiile chirurgicale la nivelul piramidei nazale.

 

 Dr. Nicolae Antohi a participat in calitate de lector alaturi de cei mai buni rinoplasticieni din lume si la aceasta editie jubiliara a Cursului, prezentand trei lucrari ce contin tehnici personale inovative legate de aplicarea radiofrecventei in stabilizarea peretelui nazal lateral, augmentarea dorsului nazal cu tesuturi din regiunea retroauriculara si folosirea diferitor tesuturi in scopul simetrizarii nasului.

Al  6-lea a Curs de Rinoplastie Deschisa din Bergamo s-a focusat pe numeroase aspecte: anatomia si fiziologia  nasului, pregatirea planului preoperator, detalii despre tehnicile noi folosite in rinoplastia deschisa, probleme care pot surveni in urma operatiei, prevenirea si tratarea complicatiilor.

 

 

 

Editia aniversara de 10 ani a Cursului de Rinoplastie Deschisa din Bergamo a demonstrat ca profesionalismul este atributul major al chirurgilor rinoplasticieni. Aducand cele mai noi informatii si tehnici legate de  rinoplastie, doctorul Antohi face si din Romania un centru de interes in operatiile estetice la standarde internationale.