25.10.2019

Dr. Nicolae Antohi a participat in calitate de lector la aIV-a editie a Cursului de Rinoplastie Deschisa, ceea ce plaseaza Romania in elita mondiala a specialistilor in rinoplastie

Dr. Nicolae Antohi a participat in calitate de lector la aIV-a editie a Cursului de Rinoplastie Deschisa, ceea ce plaseaza Romania in elita mondiala a specialistilor in rinoplastie

In perioada 12-15 martie 2014, in Bergamo, Italia  a avult loc cel de-al IV-lea Curs de Rinoplastie Deschisa . In echipa internationala de lectori Romania a fost reprezentata de Dr. Nicoale Antohi, in calitate de speaker invitat, onoare conferita celor mai valorosi specialisti in rinoplastie, la nivel mondial.

Pastrandu-si traditia, cea de-a patra editie a Cursului de Rinoplastie Deschisa a oferit participantilor o analiza in detaliu a tehnicilor de rinoplastie secundara deschisa, cu accent pe functia estetica si functionala, intr-un format extrem de aplicat, cu prelegeri menite sa faciliteze accesul la informatie pentru toti participantii.

Cea de-a IV-a editie a Cursului de Rinoplastie Deschisa - cel mai prestigios curs de rinoplastie din Europa- in cadrul caruia au fost prezenti 268 de participanti din 52 de tari , a adus in discutie teme privind cele mai noi tehnici folosite in rinoplastie.

In fata prestigioasei audiente, Dr. Nicoale Antohi a prezentat o prelegere cu tema „Folosirea fasciilor retroauriculare in augmentarea dorsului nasului".

Participarea de anul acesta in calitate de speaker invitat nu este prima din cariera Dr. Antohi, renumitul chirurg plastician fiind prezent, in aceeasi calitate si la cea de-a treia editie a Cursului ce a avut loc in anul 2012.

Preocuparile permanente ale Dr. Antohi in identificarea celor mai inovative, profesioniste si sigure tehnici folosite in rinoplastie, calitatea interventiilor realizate sunt doar cateva dintre considerentele care il plaseaza in elita mondiala a chirurgiei plastice.

Activitate academica a Dr. Nicolae Antohi are menirea de a sustine si dezvolta noi tehnici de realizare a interventiilor de rinoplastie, menite sa eficientizeze si sa optimizeze rezultatele si beneficiile aduse pacientilor.