25.10.2019

Femei celebre care au apelat la rinoplastie: Marilyn Monroe, Jennifer Aniston, Halle Berry

Femei celebre care au apelat la rinoplastie: Marilyn Monroe, Jennifer Aniston, Halle Berry

Fie ca vorbim de personalitati ale cinematografiei care reusesc sa transmita emotia si vibratia sufleteasaca in asa fel incat transpunerea publicului in personaj poate merge pana la identificarea cu acesta sau de voci care reusesc sa faca mii de inimi sa bata la unison si sa fredoneze refrene in acord total, femeile celebre au fost, sunt si vor fi atat modele de atitudine si frumusete, cat si subiect al revistelor de canacan, al specialistilor in moda si al criticilor in domeniu.

Cand vine vorba de infatisare, femeile celebre, tind sa atinga perfectiunea si pentru acest deziderat isi concentreaza foarte multa atentie, iar preocuparile lor par sa dea rezultate notabile.

Cand aducem in discutie una dintre cele mai faimoase femei ale lumii, asa cum este Marilyn Monroe, cea mai rapida asociere este cea de simbol al frumusetii, feminitatii si senzualitatii.

Una dintre armele secrete ale construirii Legendarei Marilyn Monroe a fost chirurgia estetica, aceasta fiind una dintre primele celebritati care au apelat la rinoplastie pentru redefinirea formei nasului, ceea ce i-a oferit imaginea fina, eleganta, suava.

Jennifer Aniston reuseste sa imprime un aer de jovialitate, tinerete, exuberanta si naturalete, cu fiecare aparitie a sa. Ca orice alta celebritate, Jennifer Aniston isi intretine frumusetea prin diferite tratamente, stil de viata sanatos si chirurgie estetica. Dorind sa reduca dimensiunile nasului mostenit de la tatal sau, de origine greaca, Jennifer Aniston a apelat la rinoplastie, operatie estetica ce nu i-a modificat farmecul si nici nu i-a afectat naturaletea caracteristica, doar a reusit sa ii ofere o imagine mai fina si mai armonioasa, potentandu-i calitatile native.

Considerata pana nu demult doar una dintre multele actritele dragute ale Hollywood-ului, Halle Berry, a ales sa isi imbunatateasca imaginea apeland la rinoplastie, ceea ce a reusit sa ii ofere imaginea de „frumusete care iti taie rasuflarea", aspect ce se pare ca a ajutat-o si in cariera.

Cu puterea de a electriza masele sau doar starul familiei sale, fiecare femeie trebuie sa se bucure de frumusetea ei, sa se simta admirata si apreciata. Pentru ca oglinda este cel mai crud si direct critic al aspectului fizic, alegeti sa il transformati in cel mai bun prieten care va reusi sa va complimenteze de fiecare data, alegand sa va bucurati de profesionalismul, experienta si abilitatea Dr. Antohi de a redefini si evidentia frumusetea.