25.10.2019

Operatia estetica de rinoplastie te va face sa ai o parere mai buna despre tine?

Operatia estetica de rinoplastie te va face sa ai o parere mai buna despre tine?

Operatia de rinoplastie cu siguranta poate creste increderea in sine, de asemenea poate ajuta la imbunatatirea calitatii vietii, atata timp cat executia este corecta.

Exceptand cazurile medicale care din start vor influenta pozitiv viata personala a pacientului pentru ca va putea respira in voie, cazurile pur estetice sunt interesante de studiat din punct de vedere al impactului psihologic.

Pornind de la premiza ca ati apelat la un chirurg cu experienta si operatia este o reusita, veti observa intr-adevar schimbari pozitive in ce priveste viata dumneavoastra. Dorinta de a face aceasta operatie a fost probabil pentru a capata o forma a nasului in armonie cu trasaturile faciale. O astfel de armonizare aduce cu sine o expresie faciala mai placuta, o imbunatatire a aspectului fizic. Odata ce aveti o parere mai buna despre propria imagine, veti fi mai increzatori, veti putea socializa mai usor, va veti simti mai bine in propria piele.
Senzatia de euforie ce tine de noul look va tine pana va veti obisnui cu noua imagine, ulterior va veti simti ca si cum asa ati fost dintotdeauna si veti uita de momentele in care va priveati si erati nemultumiti de aspectul nasului.

Operatia la nas va fi perceputa doar de cei ce v-au cunoscut bine inainte, ceilalti vor considera ca aveti un aspect 100% natural , astfel pentru acestia din urma veti afisa din start o imagine imbunatatita de care sunteti multumiti, atitudine ce se va reflecta in actiunile dumneavoastra. Spre deosebire de alte operatii estetice care "se observa", rinoplastia e una din procedurile chirurgicale care, facute cum trebuie, nu va atrage atentia nimanui asupra faptului ca ati suferit o interventie chirurgicala.

Inainte de operatie suntem siguri ca va gandeati cum interlocutorul este distras de la subiectul discutiei din cauza proeminentei nasului sau a formei mai putin estetice. Odata ce constientizati acest lucru, starea de disconfort se accentua si automat frustrarile personale. Odata ce sunteti fericitul posesor al unui nou nas bine realizat, veti scapa de toate aceste aspecte nefericite in ce priveste socializarea cu alte persoane.
La final, trebuie mentionat ca toate acestea se aplica doar in cazurile in care ati facut alegerea corecta in ce priveste doctorul care se va ocupa de nasul dumneavoastra.

Nu de putine ori s-a intamplat ca aceasta decizie sa fie pripita si mai putin studiata, astfel incat rezultatele negative sa afecteze drastic viata unei persoane si astfel sa fie nevoita sa apeleze la o noua interventie, numita rinoplastie secundara.
De aceea va recomandam ca atunci cand va alegeti medicul chirurg estetician sa tineti cont de experienta pe care o are si de rezultatele obtinute.

In cadrul galeriei noastre foto, veti regasi peste 100 de cazuri de rinoplastie, atat cazuri de rinoplastii primare cat si cazuri de rinoplastii secundare - reinterventii chirugicale.