25.10.2019

Rinocorectia, chirurgia nasului - alegerea perfecta pentru o fizionomie atragatoare

Rinocorectia, chirurgia nasului - alegerea perfecta pentru o fizionomie atragatoare

Chirurgia estetica incluzand si rinoplastia se practica in intreaga lume inca din antichitate, existand reale inscrisuri din Roma Antica si India.
Dintre toate procedurile estetice chirurgicale, operatia estetica la nas este printre cele mai comune si mai satisfacatoare din punct de vedere al rezultatelor, insa si una din cele mai complexe proceduri chirugicale care necesita multa atentie si talent profesional.
Rinocorectia, cum mai este denumita aceasta operatie la nas, poate schimba multe aspecte ce tin de nasul unei persoane: dimensiunea acestuia in raport cu fizionomia, latimea, dimensiunile narilor etc


Poate ati fost nemultumiti de nasul dumneavoastra de cand va stiti sau poate v-ati lovit de dificultati ale respiratiei, in orice caz rinoplastia sau operatia estetica a nasului poate fi optiunea ideala pentru dumneavoastra si pentru o viata mai buna atat estetic cat si din punct de vedere medical.

Nasul reprezinta caracteristica principala a fetei care-i poate afecta intreg echilibrul, simetria fizionomiei. Un factor important pentru ca rezultatele sa fie de un real succes il reprezinta setarea unor obiective cat mai realiste. Doctorul este singurul care va poate da sfaturile cele mai viabile si care va poate mentiona daca ceea ce doriti se si potriveste cu structura dumneavoastra faciala sau nu. Solutiile de succes le veti gasi doar discutand cu chirurgul dumneavoastra estetician.