25.10.2019

Rinoplastia - mai mult decat chirurgie estetica

Rinoplastia - mai mult decat chirurgie estetica

Atunci cand este adusa in discutie, de cele mai multe ori, rinoplastia este asociata cu interventia de chirurgie estetica menita sa modifice profilul, dimensiunile sau orientarea nasului, din rationamente strict estetice.

Dincolo de aspectele de remediere a elementelor estetice, rinoplastia are menirea de a ajuta la corectarea unor probleme respiratorii cauzate de diverse afectiuni care altereaza sistemul respirator, precum forma asimetrica a nasului sau deviatia cartilajului nazal.

Prin intermediul rinoplastiei, chirurgul estetician are posibilitatea de a deschide pasajele respiratorii, fapt ce ii ofera pacientului posibilitatea de a respira mult mai usor.

Rinoplastia este solutia ideala atat in realizarea echilibrului trasaturilor faciale, cat si in imbunatatirea functionalitatii aparatului respirator.

Conditionata de profesionalismul, pregatirea si expertiza chirurgului estetician, rinoplastia poate aduce echilibrul emotional al pacientului, echilibrul estetic si functional al nasului, avand valente care pot influenta in mod fundamental dezvoltarea ulterioara a persoanei care alege sa apeleze la acest tip de interventie chirurgicala.

Cu vasta exprienta si cu o capacitate remarcabila de a se alinia noilor tendinte tehnologice, stiintifice si medicale, Dr. Antohi are in vedere fiecare element fundamental in realizarea succesului interventiei chirurgicale de rinoplastie.

Atunci cand decideti sa va imbunatatiti viata si sa eliminati inconventientele cauzate de forma, dimensiune sau functionalitatea nasului, alegeti sa vi se ofere servicii centrate pe confortul si sanatatea dumneavoastra, alegeti serviciile profesioniste oferite de Dr. Antohi.