25.10.2019

Rinoplastia si increderea in propria persoana

Rinoplastia si increderea in propria persoana

Daca aspectul fizic nu este punctul tau forte, cu certitudine in copilarie si in adolescenta ai avut parte de comentarii rautacioase, de porecle enervante si injositoare si de degete indreptate tocmai catre acel aspect vulnerabil si pe care incercai sa il ascunzi vederii celorlalti.

Avand in vedere numarul mare de interventii chirurgicale de rinoplastie, putem afirma ca acel „punct sensibil" a fost, de cele mai multe ori nasul.
A trecut adolescenta si te astepti ca toate acele rautati sa dispara, sa iti fie usor sa te integrezi, sa ai incredere in tine si in capacitatile tale, sa te prezinti pe tine, dincolo de aspectele fizice nedorite. Numai ca, de cele mai multe ori, adultii sunt niste copii supradimensionati si chiar daca acum aluziile sunt mai fine, privirile sunt mai discrete, problema ta nu pare sa fi disparut odata cu trecerea timpului.

Fie ca este curbat sau are o cocoasa, ca este prea mare sau prea mic, ca dezechilibreaza fetei, aspectul nasului ne influenteaza capacitatea de relationare si integrare sociala, isi pune amprenta pe felul in care ne raportam la noi insine si astfel si la mediul inconjurator.
Operatia la nas, rinoplastia reprezinta modalitatea prin care elimini exact acele aspecte pe care vroiai sa le faci sa dispara cu o bagheta magica, in copilarie si adolescenta.
Este foarte important sa ai in vedere, atunci cand decizi sa apelezi la un estetician pentru o interventie chirurgicala de rinocorectie, ca perfectiunea este un termen abstract si stabilit de fiecare, in conformitate cu propriile standarde.

Dr. Antohi, doctorul chirurg plastician cu o experienta de 30 de ani in efectuarea interventiilor de rinoplastie face fiecarui pacient promisiunea de a obtine cel mai bun rezultat, in concordanta cu starea fizica si aspectele anatomice si de functionalitate cu care trebuie sa lucreze.
Imbunatatirea aspectului nasului nu va face peste noapte ca toate frustrarile si angoasele sa dispara, dar te va face sa nu mai urasti oglinda, sa nu mai auzi susoteli sau sa captezi priviri fixe pe centrul fetei tale, un pas important in restabilirea echilibrului tau psihologic si in capacitatea ta de a avea incredere in propriile capacitati.

In clinica Dr Antohi profesionistii sunt alaturi de fiecare pacient, ii ofera consiliere si consultanta ante si post interventie chirurgicala, oferind atentie sporita atat aspectelor medicale, cat si celor emotionale cu care se confrunta fiecare pacient.