25.10.2019

Top 10 - celebritati ce au apelat la rinoplastie

Top 10 - celebritati ce au apelat la rinoplastie

Cine si-a facut operatie estetica la nas si cine nu? A apelat la rinoplastie sau este un nas natural? Evident ca aceste intrebari vor sta mereu pe buzele noastre atunci cand admiram trasaturile ce tind spre perfectiune ale celebritatilor. Unii recunosc, altii mai putin, insa imaginile sunt in general mai graitoare decat confirmarea sau infirmarea acestora.
Astfel, am alcatuit un top 10 al vedetelor ce au apelat cu siguranta la rinoplastie si carora acest procedeu le-a reusit de minune.

Locul 10 - Zac Efron

In cazul lui Zac au fost destul de multe discutii daca si-a facut sau nu, luandu-se in calcul varsta frageda pe care o are, argumentandu-se ca maturizarea a adus de la sine si modificarile actuale. Din imagine se vede destul de clar ca a fost prelucrat, fiind vizibil foarte mult la nivel de grosime plus alungirea acestuia care sa recunoastem il prinde foarte bine si arata o maturizare aproape naturala.

Locul 9 - Halle Baryy

 

Este una din actritele care are niste trasaturi ce foarte multi au spus ca se apropie de perfectiune, insa pentru desavarsirea acesteia au fost necesare mici retusuri, iar cel de la nas este extrem de vizibil chiar daca si cel "original" nu arata rau. Intr-adevar, aceasta schimbare i-a adus un plus de farmec si feminitate cu care suntem de acord.

Locul 8 - Ryan Gosling

In cazul lui modificarile sunt destul de subtile, insa vizibile intr-atat incat sa ne dam seama ca e inca o reusita a rinocorectiei. De asemenea este unul din cazurile care nu recunosc sa fi apelat la chirurgie, insa expertii spun da, i-a fost corectat nasul si se observa subtierea care chiar fiind mai putin vizibila, e acolo. Diferenta cum spuneam nu e mare, insa il prinde de minune, dandu-i un aer mai serios, mai matur.

Locul 7 - Blake Lively

O recunoasteti din Gossip Girl - o actrita frumusica cu sarm care la randu-i ar ascunde retusul adus de rinoplastie, insa ca de obicei expertii aduc argumente solide care sustin apelarea la chirurgia estetica pentru infrumusetarea nasului. In mod clar, in prima imagine se observa un nas mai lat, cu varful nasului care este putin"cazut", fata de a doua imagine unde acestea au disparut: acum este mai ingust, varful nasului ridicat putin. O operatie reusita ce nu a dus la alterarea formei naturale, ci doar la stilizarea lui, eliminand "erorile" initiale.

Locul 6 - Salma Hayek

Nimeni nu-i poate nega frumusetea si sarmul debordant pe care l-am putut remarca in multe din filmele in care a jucat. Chiar si aceasta frumusete nu s-a sfiit sa isi imbunatateasca atuurile fizice cizelandu-si nasul cu ajutorul unor buni chirurgi esteticieni, care intr-adevar au facut o treaba minunata. Modificarile si in acest caz nu sunt majore, neafectandu-se mult forma naturala. In cazul ei, se remarca un nas mai ingustat, mai putin copilaros ca cel natural si muult mai feminim.

Locul 5- Sandra Bullok

O actrita remarcabila cu o frumusete cel putin interesanta, care in orice context te atrage printr-un farmec natural magnetizant. Este unul din cazurile unde forma naturala a fost pastrata, prelucrandu-se doar la nivel de grosime, rezultatul fiind unul extrem de atragator care ii da un plus de farmec - o reusita a chirugiei plastice cu care sigur se mandreste, doar i se potriveste.

Locul 4 - Winona Ryder

O actrita cu potential ce ...s-a pierdut pe drum, insa cu o frumusete extrem de ingenua - am indrazni sa spunem. O frumusete accentuata si de retusul nazal : un nas mai finut, cu o forma revizuita, un nou nas ce evidentiaza trasaturile extrem de finute ale Winonei.

Locul 3 Gwyneth Paltrow

O actrita extrem de atragatoare, de o naturalete debordanta unde se poate remarca din exemplul primei imagini un retus extrem de finut facut la nas chiar la inceputul carierei sale. In cazul ei nu a fost necesara o refacere a formei precum la Winona, ci doar o revizuire pe alocuri, o subtila procedura, un real succes in rinoplastie. Chirugul sau Michael Salzhauer a mentionat public faptul ca i-a inlaturat un mic cartilagiu pentru o finisare mai eleganta a varfului nasului. Operatiile care tind spre naturalete sunt operatiile de succes.

Locul 2 - Jennifer Aniston

Actrita pe care nu poti sa nu o indragesti. Are o frumusete speciala dublata de o personalitate puternica ce o face sa se diferentieze de multe dintre concurentele sale. Tocmai avand aceasta personalitate extrem de forte este si actrita care-si recunoastre in public retusurile aduse de rinoplastie si cu care de altfel se mandreste. Evident o placem si mai mult atat pentru faptul ca rezultatele rinoplastiei au fost extrem de satisfacatoare,cat si de faptul ca o recunoaste, in plus sarmul i-a fost pastrat, noul nas conferind simetrie trasaturilor sale faciale.

Locul 1 - Ashlee Simpson

Probabil cazul cel mai mediatizat, cu reusita cea mai mare in rinoplastie, nasul lui Ashlee Simpson a fost indreptat , varful nasului i-a fost putin ridicat, modificari importante ce au imbunatatit radical imaginea cantaretei.

In concluzie, apeland la un chirurg estetician cu experienta puteti beneficia de imbunatatiri care va pot schimba aspectul intr-unul cu care sa va mandriti, de care sa fiti multumiti/ multumite.