25.10.2019

Rinoplastie secundara - Aspecte importante pe care orice pacient trebuie sa le cunoasca!

Rinoplastie secundara - Aspecte importante pe care orice pacient trebuie sa le cunoasca!

Un nas bine proportionat, frumos si sanatos reprezinta elementul de rezistenta al chipului si al sanatatii noastre. Totusi, pe parcursul vietii, foarte multe persoane sufera de anumite defecte estetice sau respiratorii cauzate de o deviatie de sept sau din pricina unor traumatisme mai vechi. Indiferent cat incercam sa ne ferim de aceste imperfectiuni ale nasului, cu un singur pas nepotrivit putem afecta aspectul sau si in acelasi timp producem efecte negative sanatatii, dezvoltand afectiuni respiratorii care cauzeaza disconfort pe termen lung. 

Pentru a estompa senzatia de incapacitate a respiratiei si a restabili aspectul frumos al nasului, foarte multe persoane apeleaza la operatia de rinoplastie primara. Cu toate ca este cunoscuta drept o procedura simpla, aceasta interventie nu poate rezolva toate defectele intalnite cateodata, chiar daca este realizata conform celor mai inalte standarde de calitate si siguranta. Ce poti face, in aceasta situatie, pentru a obtine un nas perfect atat din punct de vedere estetic cat si functional?

Daca operatia de rinoplastie primara nu a avut efectele scontate, te sfatuim sa apelezi cu incredere la Dr. Nicolae Antohi, specialistul recunoscut pentru realizarea optima a interventiilor de rinocorectie! Cu ajutorul interventiei de rinoplastie secundara, dorintele tale vor fi indeplinite in cel mai scurt timp. Asadar, indiferent daca iti doresti un aspect mai pronuntat al piramidei nazale sau pur si simplu vrei sa rezolvi problemele de respiratie intampinate din cauza deviatiei de sept, preferintele tale vor deveni realitate in cel mai scurt timp posibil printr-un act chirurgical mai complicat, dar perfect din punct de vedere al rezultatelor obtinute.

Aceasta procedura incadrata in chirurgia nasului este mai complexa decat operatia de rinoplastie anterioara deoarece specialistul este nevoit sa faca o analiza amanuntita asupra tuturor aspectelor nazale, atat in privinta celor cosmetice cat si a celor functionale. Avand in vedere ca structura nasului este deja modificata in urma operatiei de rinocorectie primara, in cadrul interventiei de rinoplastie secundara disectia este mult mai greoaie iar manopera trebuie realizata cu mai multa atentie si grija din partea medicului specialist. In plus, portiunea tratata poate necesita adaugarea unui surplus de cartilaj pentru a intari structurile nasului in cel mai optim mod cu putinta.

Un alt aspect important pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand te decizi sa apelezi la o operatie de remodelare nas, este ca o rinocorectie secundara poate fi deschisa sau inchisa, in functie de tipul defectelor existente in zona tratata. De asemenea, preferintele tale au un aport foarte mare in deciderea interventiei potrivite pentru eliminarea imperfectiunilor de la nivelul nasului.

Noi iti recomandam sa alegi operatia de rinoplastie secundara deschisa, aceasta reprezentand cea mai frecventa metoda solicitata de majoritatea pacientilor de pretutindeni. In acest mod, medicul are posibilitatea de a vizualiza in amanunt defectele nasului tau, intervenind cat mai eficient si precis in corectarea acestora. Asadar, cu ajutorul unei interventii de rinoplastie secundara deschisa ai certitudinea ca nasul tau va arata exceptional iar problemele de respiratie vor fi eliminate in cel mai scurt timp posibil, dupa o analiza realizata la cele mai inalte standarde de profesionalism.

Iata ca acum stii cele mai importante aspecte ale interventiei de rinoplastie secundara! Nu evita imperfectiunile ramase la nivelul nasului dupa o remodelare nas nereusita. Cu cat vei incerca sa maschezi defectele fizice mai mult, cu atat vei fi mai afectat atat pe plan emotional, cat si pe cel functional. Pastreaza-ti sanatatea si frumusetea nasului cu ajutorul Dr. Antohi, un profesionist remarcabil in realizarea diverselor operatii rinoplastie, ce au rezultate exceptionale in mentinerea unui chip frumos si sanatos! Contacteaza-ne acum la numarul de telefon 0763 540 706 si programeaza-te pentru un consult specializat in clinica noastra, specializata in chirurgia nasului!