25.10.2019

Top 5 barbati celebri care au apelat la rinoplastie

Top 5 barbati celebri care au apelat la rinoplastie

 

Chiar  daca operatiile estetice au un numar crescut de femei in randul pacientilor, si barbatii apeleaza peste tot in lume la rinoplastie.

Rinocorectia este una din cele mai delicate operatii la nivelul nasului, prin care sunt corectate deviatii de sept, iregularitati din nastere sau forma si dimensiunea nasului disproportionate fata de restului chipului.

Fie ca este vorba de rinoplastie primara sau secundara, la cabinetul de specialitate al doctorului Nicolae Antohi, barbatii beneficiaza de ingrijire medicala si de o operatie la nas, facuta cu profesionalism.

Avantajele unei operatii de rinoplastie se vad inca din adolescenta, unde complexele psihologice se instaleaza odata cu procesul de maturizare.

In perioada adolescentei, baietii sunt mai expusi leziunilor nazale prin natura sporturilor practicate, a cazaturilor, sau a loviturilor capatate.

De aceea, piramida nazala trebuie reconstruita, pentru a imbunatati tot sistemul respirator, sau pentru a spori performantele fizice. Un corp bine oxigenat, este un corp sanatos.

Spre deosebire de femei, barbatii sunt mai afectati de sforait, lucru ce poate fi solutionat prin rinocorectie.

De asemenea, la nivel estetic marimea nasului si simetria fetei aduc un plus in viata sociala si in relatiile personale. Increderea in sine sta la baza unui barbat impacat cu sine, atat fizic cat si mental.

De aceea, tot mai multi barbati apeleaza la operatia de rinoplastie, indiferent de motivul care sta la baza acestei cereri.

Iata cativa actori si artisti celebri care au ales sa faca o operatie de rinoplastie pentru a-si imbunatati look-ul si performantele artistice:

1.      Brad Pitt

Un actor care a cucerit inimile multor femei este Brad Pitt. Cunoscut pentru filmele premiate ca Fight Club, Mr. and Mr.s Smith sau Inglorious Basterds, Brad Pitt ramane unul din cei mai fascinanti actori, cu trasaturile sale armonioase.

2.      Johnny Depp

Celebrul actor, Johnny Depp, admirat in seria Pirates of Caribbean sau Edward Scissorhands a optat pentru a-si reface chipul cu o operatie la nas. Look-ul sau inconfundabil a starnit admiratie peste tot in lume, pe toate canalele media.

3.      George Clooney

Sarmant si cu bun-gust, actorul din Up in the air sau ER a ales sa aiba un chip mai bine proportionat printr-o interventie de rinocorectie.

George Clooney a fost cotat de nenumarate ori ca unul din cei mai frumosi actori, in viziunea femeilor.

4.       Ashton Kutcher

Unul din cei mai comici actori care si-a imbunatit cariera si chipul cu o operatie la nas este Ashton Kutcher. Serialele in care s-a promovat ca That ‘70s Show sau Two and a half men au fost rampa de lansare intr-o cariera stralucita pe marile ecrane.

5.      Al Pacino

Talentul actoricesc, imaginatia dar si chipul profund al lui Al Pacino i-au adus acestuia nenumarate premii in lumea cinefililor.

Actorul din Scarface sau romanticul din Scent of a woman  a ales sa-si faca o operatie de rinoplastie pentru un look placut si armonios.

Lumea actorilor este dovada vie ca si barbatii opteaza pentru mici trucuri estetice ce confera un chip bine definit si proportionat corespunzator.

 

Apeleaza cu incredere la serviciile oferite de doctorul Anothi, iar prin interventia de rinoplastie vei obtine un nas perfect conturat si un chip atragator. Suna la 0763.540.706 si fa-ti o programare la unul din cei mai buni specialisti in chirugia plastica din Romania!