25.10.2019

Operatia de rinoplastie - Probleme ale nasului eliminate, intr-un singur pas!

Operatia de rinoplastie - Probleme ale nasului eliminate, intr-un singur pas!

Chiar daca suntem constienti de imperfectiunile intampinate la nivelul corpului nostru, deseori alegem sa le evitam in loc sa apelam la un specialist care sa asigure tratarea optima a acestora. Acest lucru este valabil si in cazul unui nas stramb sau cu dimensiuni neproportionate, defecte ce pot deveni deranjante atat la nivel vizual, cat si din punct de vedere al sanatatii. 

Avand in vedere ca evitarea problemei nu duce si la rezolvarea ei, foarte multi pacienti apeleaza la rinoplastie din cauza problemelelor de respiratie. Aceste afectiuni apar deseori dupa traumatismele suferite la nivelul nasului. 

Astfel, daca te afli intr-o situatie de acest tip, te incurajam sa apelezi cat mai repede la Dr. Antohi, specialist cu experienta vasta in realizarea interventilor chirurgicale de remodelare a piramidei nazale. 

Pentru a-ti oferi un impuls in recapatarea frumusetii si sanatatii nasului, iti prezentam cateva avantaje ale operatiei de rinoplastie de care poti beneficia cu un singur apel la 0763.540.706

1. Echilibru restabilit intre trasaturile tale faciale

Pe langa problemele de respiratie, pacientii care apeleaza la rinoplastie intampina si un aspect estetic deranjant la nivelul nasului. 

Indiferent daca ai un nas cu o dimensiune prea mare sau daca din profil este evidentiata o cocoasa inestetica in aceasta zona, este cazul sa recapeti armonia trasaturilor faciale cu ajutorul Dr. Antohi. 

Operatia de rinoplastie poate elimina defectele fizice intalnite la nivelul nasului, avand un efect pozitiv asupra aspectului trasaturilor faciale. Dupa finalizarea procedurii de remodelare a nasului, vei avea o expresie a fizionomiei mult mai frumoasa iar problemele de respiratie vor disparea!

2. Probleme cu sforaitul? Scapi de ele garantat!

Stiai ca aproximativ 23% dintre cupluri ajung sa doarma separat, in camere diferite, din pricina sforaitului puternic al unuia dintre parteneri? Daca ai certitudinea ca aceasta problema a functiei respiratorii se aplica si in cazul tau, te sfatuim sa apelezi cat mai repede la rinoplastie. 

Sforaitul puternic are efecte negative asupra partenerului de viata, determinand intreruperea somnului in mod repetat si eliminand oportunitatea acestuia de a se odihni. Zgomotul puternic al respiratiei nu este normal, mai ales in timpul somnului, asadar daca ti s-a semnalat aceasta problema cel putin o data, este timpul sa iei o decizie ferma. 

Daca apelezi la operatia de rinoplastie, veti avea parte de un somn mai linistitor, atat tu cat si membrii familiei tale. Aceasta procedura, realizata de Dr. Antohi la cele mai inalte standarde de profesionalism, ofera rezultate garantate in reducerea sau eliminarea sforaitului. 

3. Problemele cauzate de sinuzita sunt eliminate

Daca esti una dintre persoanele care se lupta cu efectele sinuzitei, afla ca operatia de rinoplastie poate fi combinata cu diverse interventii chirurgicale pentru a rezolva problemele intampinate din cauza acestei afectiuni. 

Cu ajutorul procedurii de rinoplastie se realizeaza ameliorarea sinuzitei cronice, iar tu vei fi eliberat de durerile resimtite din pricina nasului inflamat. 

4. Defectele osoase provocate de traumatisme la nivelul nasului sunt reparate

Traumatismele suferite la nivelul nasului pot duce la o fracturare a osului facial, rezultand intr-o deformare nazala deranjanta atat pe plan estetic, cat si functional. Te poti accidenta atat in timpul activitatilor sportive, la o simpla cazatura cat si in cazul unui accident de munca. 

Indiferent care este tipul traumatismului suferit, apeleaza la Dr. Antohi pentru realizarea operatiei de rinoplastie! Vei obtine un nas mai frumos si sanatos, osul fiind reparat in timpul procedurii chirurgicale. 

Cu o simpla interventie realizata de un specialist al chirurgiei plastice poti obtine cele mai bune rezultate in recapatarea aspectului frumos si sanatatii nasului tau.

Apeleaza la rinoplastie si bucura-te de o figura proportionata si un nas complet sanatos! Dr. Antohi iti sta la dispozitie pentru programari, la numarul de telefon 0763.540.706

Ai nevoie de mai multe informatii? Citeste si alte articole cu tema similara: