25.10.2019

Scapa de deviatia de sept cu o rinocorectie rapida!

Scapa de deviatia de sept cu o rinocorectie rapida!

Pentru ca operatiile estetice nu sunt doar un trend, ci au si beneficii reale din punct de vedere medical, interventia de rinocorectie a devenit una din cele mai populare.

Cunoscuta atat in randul femeilor, cat si al barbatilor, operatia de rinoplastie este de mare ajutor in cazul deviatiilor de sept, fracturilor nazale sau al malformatiilor congenitale.

In Romania, cele mai de succes rezultate, atat in operatiile de rinocorectie primara, cat si secundara, au fost posibile datorita doctorului Nicolae Antohi. Cu o minutiozitate aparte si un simt estetic bine definit, interventiile nazale  au devenit specialitatea sa.

Problemele survenite din cauza deviatiei de sept sunt frecvente: de la insuficiente respiratorii, pana la sforait si raceli frecvente in gat si la nivelul sinusurilor. Pe langa inconvenientele de natura medicala, aspectul fizic al nasului poate afecta starea de spirit a pacientului, ducand la anumite complexe psihologice de inferioritate.

Printr-o procedura rapida de rinocorectie, toate aceste iregularitati fizice care tin de forma si marimea nasului, pot disparea complet. Chipul va capata proportii armonioase si un look mai simetric si mai atragator.

Un aspect pozitiv al operatiei de rinocorectie este ca poate fi facut si pe adolescenti, unde vindecarea se face mai rapid, fara consecinte.

Cu toate acestea, varsta minima recomandata este de 18 ani, cand procesul de maturizare fizica a ajuns la un procent final.

Dr. Antohi recomanda ca procedura sa fie facuta vara, cand frigul nu este o problema ce poate ingreuna vindecarea de dupa operatie.

Ca toate operatiile estetice, interventia de rinocorectie presupune respectarea anumitor pasi, pentru a obtine rezultate placute:

-          Hidratarea corespunzatoare in perioada imediata de dupa operatie.

-          Alimente usoare care nu necesita o masticatie excesiva

-          Dormitul cu fata in sus, sau cu perne moi in jur pentru a nu leza forma nasului

-          Stranutul si suflatul nasului nu sunt recomandate, cat timp sunt atelele in nas. Stranutul se va face pe gura.

-          Pastrarea unei igiene corespunzatoare la nivelul fetei. Atelele trebuiesc mentinute uscate si curate.

-          Mentinerea unui tratament de scurta durata pe baza de antiinflamatorii sau antibiotice, daca este necesar.

-          Dupa ce au fost eliminate bandajele, procedurile cosmetice care pot modifica forma nasului nu sunt indicate, decat dupa vindecarea completa.

Septul poate fi foarte fragil mai ales in cazul persoanelor care practica sporturi de contact, sau activitati fizice sportive. Daca pacientul a mai suferit o operatie de rinocorectie si a intervenit un alt accident, piramida nazala va avea intai nevoie de o reconstructie, pentru a putea da forma dorita nasului.

Cu o interventie rapida de rinocorectie, toata lumea poate beneficia de un nas perfect, fara probleme respiratorii.

Apeleaza la dr. Antohi si fa-ti o programare acum la 0763.540.706!